Gaas gaas balkan party

16u: Ik en den Theo (kinderprogramma)

Bij ik en den Theo/Moi et le Théo (her)bekijk je de wereld door kinderogen. Kinderen, ouders, grootouders kunnen rondlopen als robots, stoeldansen, bezoek krijgen van nonkel Jazz, luchtgitaar spelen en nog veel meer… Kortom, ze verkennen de uiterste grenzen van hun fantasie.

Piet Maris en Theophane Raballand (allebei van Jaune Toujours) doen hun ding op accordeon en slagwerk… en met het publiek, dat voortdurend wordt uitgedaagd om mee te zingen, dansen, springen en fantaseren.

19u: de 4 hippies

Balancerend tussen melancholie en vingervlug notenspel, dompelen deze vier klezmerkleppers uit Meerbeke de spiegeltent in een muzikaal dorpsfeestgedruis. De helft van de vier hippies spelen trouwens ook bij Yah Tararah! Een ideale partner voor deze Yah Tararah balkanavond dus!

yah tararah

21u: Yah Tararah!

Voor wie ons nog niet zou kennen…

Yah Tararah! is pure balkansfeer, gekruid met wat extra zuiderse ska- en feestrimtes. Met ons 25-koppige armada van trompetten, saxen, klarinetten, tuba’s, voortgestuwd door gitaren, accordeontonen en een percussiesectie om duimen en vingers bij af te likken, zetten we het FEEST op deze avond verder!

balkan party

23u: Oppa Tsjupa Balkan Soundsystem

Vette beats, streepjes disco, flarden balkandeuntjes. En live trompetsalvo’s van o.a. de Yah tararah trompetjes en Bart Maris (toptrompetter bij o.a. think of one, Jaune Toujours, gasttrompet bij Deus,…). Dat zijn de ingrediënten voor de afsluitende DJ-set. Dansbeentjes meebrengen dus, want maandag is het congé!